vijf kleur
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 5 November 2017

  Sinds 2004 is Ripa onze financiele adviseur en we zijn nog altijd enorm tevreden over Ripa. Na een tweetal schadeafhandelingen en verhuizing met alle hypotheekzaken, denk ik dat we daar een goed beeld van hebben.

  Feeddex bv

  Goed om te horen. Bedankt voor jullie bericht!

  Het Ripa Team

 • Woensdag 30 Augustus 2017

  Vakkundig zijn we geïnformeerd en zijn de verzekeringen deskundig op maat voor ons uitgezocht en aangeboden. Dit alles op kort termijn en in goed overleg. Al met al een aanrader voor zowel particulier al zzp.

  Dhr. Teensma

 • Woensdag 7 Oktober 2015

  Onze hypotheek & verzekeringen zijn allemaal met het advies via Ripa afgesloten. Een fijne & zeer kundige groep mensen die altijd klaar staan met goed advies!

  Echte aanrader voor iedereen!

  Mvg, Roy & Wendy


  Holtum

  Goed om te horen. Bedankt voor jullie bericht!

  Het Ripa Team

 • Dinsdag 22 September 2015

  Prima advies ontvangen voor het oversluiten van onze hypotheek. Vanwege tijdsdruk is een en ander snel en goed geregeld en voor de deadline is de akte bij de notaris gepasseerd.

  Dank voor de goede en snelle service.

  Richard Kerstges


  Maastricht

  Graag gedaan.
  Groeten en tot de volgende keer maar weer.

  Patrick Ritzen

 • Dinsdag 6 Januari 2015

  Prima advies ontvangen voor het oversluiten van onze bestaande hypotheek. Vanwege belasting moest eea heel snel gebeuren zodat alles
  klaar was voor 31-12. Perfect geregeld daar bij Ripa.

  allen bedankt

  Frank Evers
  Velden

  Graag gedaan en bedankt voor het bericht.

 • Maandag 13 Oktober 2014

  13-10-2014
  Na meerdere praatjesmakers Ripa ontmoet.
  Na de eerste kennismaking met Ripa voelde het meteen vertrouwt. Mede door snel reageren van Ripa heeft ervoor gezorgt dat wij binnenkort in ons droomhuis kunnen intrekken. BEDAANK
  Wij houden contact.
  Anja en Jack


  Geen dank.
  Ik heb het graag gedaan!

 • 22 Juni 2014

  Na een aantal jaren al verzekerd te zijn via RIPA, hebben we nu ook onze hypotheek laten regelen via hun. Bedankt voor de goede, snelle en duidelijke service. Voor het uitleggen, meedenken en het samen aanpakken. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de hypotheek in een paar weken al rond hadden.

  Groeten,
  Peter & Melissa da Graça

  At your service!

  Groeten,

 • Vrijdag 20 Juni 2014

  Op advies van een collega heb ik contact opgenomen met Ripa.
  Ontzettend tevreden over de hulp, de adviezen, de persoonlijke benadering, de integriteit.... kortom ik zou jullie aan iedereen aanbevelen.


  Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!

  Groetjes Linda

  Linda Cortenraad
  Vilt

  Goed om te horen.
  Bedankt!

Nieuwe wereld

Ons kantoor is flexibel over de manier waarop wij onze beloning ontvangen. Doelstelling is om een overeenkomst te sluiten die passend is en waarin zowel de klant als kantoor zich kunnen vinden.
Ons eerste gesprek is ten alle tijden gratis en tijdens dit gesprek zal ‘de wijze van belonen’ ter sprake komen. Mocht de klant in een vervolggesprek besluiten via ons kantoor een product te willen afsluiten zullen wij alvorens dit verzoek uit te voeren samen met de klant een ‘overeenkomst van beloning’ invullen en ondertekenen. Hierop wordt vastgelegd hoe ons kantoor wordt beloond en welk bedrag hiervoor wordt ontvangen.

Financieel advies kost geld. Ook voor u. En dat terwijl u dacht dat uw financieel adviseur onbeperkt beschikbaar was voor u. Gratis. U betaalt toch gewoon maandelijks uw verzekeringspremie? En de verzekering betaalt een provisie aan de financieel adviseur, toch?

Vanaf januari 2013 klopt dit gegeven niet meer. Klokslag twaalf uur, terwijl u geniet van het schitterende vuurwerk, worden de provisies tussen de verzekeraar en de financieel adviseur(voor veel producten) losgekoppeld. De verzekeraar betaalt(in de meeste gevallen) geen provisie meer aan de adviseur, waardoor de premies voor de verzekeringen omlaag kunnen. De financieel adviseur gaat nu zelf zijn uren in rekening brengen. Dat doet hij bij u, de klant. Deze manier van werken is verplicht gesteld door de overheid om zo meer duidelijk te krijgen in de kosten die u betaalt en aan wie. Ook zorgt het voor een meer onafhankelijk advies, want adviseurs zijn niet meer gekoppeld aan een bepaalde verzekeraar.

Speel video af