Recensies

Recensies van klanten - schrijf hier ook uw recensie

Links Rechts
 • Vrijdag 12 Oktober 2018

  Zeer klantvriendelijk, deskundig en goede service wat zorgt voor een goede en snelle afwikkeling van je schademelding!

  Bothmer
 • Zaterdag 21 Juli 2018

  Top service! Gisteren ontdekt dat ik vergeten was onze groenekaart van de auto op papier aan te vragen. Gezien we in het weekend wilde vertrekken hadden we een probleem. Rina benaderd via een omweg op een privé manier.... en wat denk je? Zelfs op vrijdag avond is het gelukt de kaart te ontvangen. Chapeau!!!
  Zonder tussenpersoon was dit nooit gelukt, blij met onze keuze.

  Marion Athanassiou
  Maastricht

  Dit was een kleine moeite! We zijn altijd bereid om iets extra's voor onze klanten te doen. Daarvoor heeft u tenslotte de keuze gemaakt voor een tussenpersoon! Fijne vakantie! Rina Ritzen-Janssen.

 • Maandag 30 April 2018

  Patrick is iemand die er voor de klanten is en een heel duidelijke uitleg op na houdt. Hij is heel deskundig en zorgt voor een goede afhandeling. Het is heel fijn zaken doen met hem.

  Chris Jaspers

  Goed om te horen. Bedankt voor uw bericht!

  Het Ripa Team

 • Donderdag 22 Februari 2018

  Zeer snelle, heldere/transparant bij melding en afhandeling van de schade. Adviseur Ripa begeleidt het traject van begin tot het einde en je wordt hiervan op de hoogte gebracht en gehouden.

  Harry Munsters

  Goed om te horen. Bedankt voor uw bericht!

  Het Ripa Team

 • Vrijdag 22 December 2017

  Fijn Kantoor !

  Accuraat en behulpzaam zeer correct.

  Fam Koppen
  Urmond
 • 5 November 2017

  Sinds 2004 is Ripa onze financiele adviseur en we zijn nog altijd enorm tevreden over Ripa. Na een tweetal schadeafhandelingen en verhuizing met alle hypotheekzaken, denk ik dat we daar een goed beeld van hebben.

  Feeddex bv

  Goed om te horen. Bedankt voor jullie bericht!

  Het Ripa Team

 • Woensdag 30 Augustus 2017

  Vakkundig zijn we geïnformeerd en zijn de verzekeringen deskundig op maat voor ons uitgezocht en aangeboden. Dit alles op kort termijn en in goed overleg. Al met al een aanrader voor zowel particulier al zzp.

  Dhr. Teensma

 • Donderdag 12 Januari 2017

  Een telefoontje van Texel naar Limburg en mijn autoverzekering is weer perfect geregeld...dus, afstanden zijn onbelangrijk met deze fantastische service, dank jullie wel! Groet vanaf het eiland, Jolanda

  Jolanda Evers
  Den Burg Texel
 • Vrijdag 21 Oktober 2016

  Fantastische ondersteuning gehad bij een forse waterschade!! Bedankt voor alle hulp!!!! Dit is bij 'de grote verzekeringsjongens'ondenkbaar..

  Ria Arts
  Hulsberg
 • Donderdag 28 April 2016

  Beste Patrick,
  Mede namens Caroline onze hartelijke dank voor de bloemen die we vanmorgen in ontvangst mochten nemen. Ook nog onze dank voor je bemoeienissen voor het verkrijgen van een hypotheek, de hele zaak is zeer voorspoedig en probleemloos verlopen.
  Met vriendelijke groet
  Jaap van Marle

  Jaap van Marle
  Maastricht
 • Dinsdag 6 Januari 2015

  Prima advies ontvangen voor het oversluiten van onze bestaande hypotheek. Vanwege belasting moest eea heel snel gebeuren zodat alles
  klaar was voor 31-12. Perfect geregeld daar bij Ripa.

  allen bedankt

  Frank Evers
  Velden

  Graag gedaan en bedankt voor het bericht.

 • Vrijdag 20 Juni 2014

  Op advies van een collega heb ik contact opgenomen met Ripa.
  Ontzettend tevreden over de hulp, de adviezen, de persoonlijke benadering, de integriteit.... kortom ik zou jullie aan iedereen aanbevelen.


  Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren!

  Groetjes Linda

  Linda Cortenraad
  Vilt

  Goed om te horen.
  Bedankt!

 • 1 Juni 2014

  Bij de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe onderkomen zochten we een deskundige hypotheekadviseur. Deze vonden we bij Ripa. Naast zijn verstand van zaken hebben we ook het persoonlijke kontakt als zeer prettig ervaren. Team Ripa, bedankt voor de goede zorgen en jullie zijn nog niet van ons af haha!!

  Henk, Daisy en de kids

  Henk, Daisy, Jill en Lynn Rutten
  Nieuwstadt

  Bedankt voor jullie reactie en we hebben nog contact per email.

  Groeten

 • Dinsdag 15 April 2014

  Bedankt!!! Team Ripa voor de goede en snelle service, Na ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst, binnen 2 weken de hypotheekstukken bij de notaris lagen. Nogmaals bedankt en we zullen jullie zeker verder aanbevelen.

  Groetjes,

  Peter en Yvonne Dekonink

  Peter en Yvonne Dekonink
  Oirsbeek

  Graag gedaan!

 • Donderdag 27 Maart 2014

  Zeer betrokken gedurende het proces en Patrick weet de vele informatie in een duidelijk verhaal over te brengen. Bij vragen staat men voortdurend klaar om deze te beantwoorden. Mede door het goed op de hoogte zijn van de geldende regels en vriendelijke omgang geeft dit vertrouwen en rust waarvoor mijn dank!!

  Susan

  Susan Drijer
  Posterholt

  Bedankt voor je reactie en veel geluk in je nieuwe woning. Gr. Patrick

 • Maandag 23 December 2013

  RIPA, al jaren onze hulp bij hypotheek en verzekeringen!!!

  Prettige feestdagen en een goed 2014.

  Marisa en Jo Groothuysen
  Maastricht

  Beste Jo en Marisa,

  Ook voor jullie alle goeds voor het nieuwe jaar!!

  Het Ripa-team

 • Maandag 9 December 2013

  Uitstekende service, professioneel, informele setting, prettig contact en goed advies.. Huis gekocht met een hypotheek en diverse verzekeringen, geheel verzorgd door RIPA!! Thanks..

  Bas
  Spaubeek

  Graag gedaan!!!!

 • 6 Oktober 2013

  Ik heb contact opgenomen met ripa verzekeringen omdat ik advies nodig had in verband met nieuwe verzekeringen voor samenwonen. Patrick heeft me goed advies gegeven en alles duidelijk uitgelegt wat we nodig hadden. Ben er heel blij mee en bedankt voor jullie hulp!

  Anna

  Graag gedaan en we spreken elkaar gauw.

  MvrGr Patrick

 • Donderdag 6 Juni 2013

  Ik was bijna een jaar bezig met het omzetten van mijn hypotheek(scheiding)... De banken hadden steeds een reden op het niet te doen. Nu eindelijk, met hulp van Ripa Verzekeringen, is het dan toch gelukt!! Super bedankt daarvoor. Eindelijk een bank gevonden die wel meedenkt.

  Erik Steevens
  Valkenburg

  Hallo Erik,
  We hebben jouw dossier inderdaad als 'explain' mogen onderbrengen bij een 'meedenkende hypotheekverstrekker'...... Eind goed, al goed!
  Groeten,
  Patrick

 • Dinsdag 21 Mei 2013

  Vandaag voor het eerst contact gehad met RIPA in Oirsbeek. Prettig te woord gestaan. Ik ga zeker een vervolggesprek aan.

  Jacques Tholen

  Hopelijk spreken we elkaar gauw en kunnen we een gepaste oplossing bieden.

  Erik

 • Dinsdag 21 Mei 2013

  Bedankt voor het perfect afhandelen van mijn hypotheekdossier!! Helaas heb ik in het verleden anders meegemaakt.....jullie wel bekend.

  Tim de Vos

  We doen ons uiterste best en alles zat mee in deze. Als gevolg hiervan hadden we jouw dossier binnen 3 weken bij de notaris.. MvrGr Patrick

Klanten beoordeelden ons

Uit 9 beoordelingen hebben wij het volgende gemiddelde cijfer: 8,8